c دانشگاه علوم پزشکی زابل

همایش پژوهش در آموزش دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۱۳۵ اخـبـار حـوزه مـعـاونـت آمـوزشـی
اولین همایش پژوهش در آموزش دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی اولین همایش پژوهش در آموزش دانشگاه علوم پزشکی زابل در تاریخ 5/2/1398 برگزار گردید. در این همایش که با شرکت اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد تعداد 16 مقاله به صورت پوستر و 12 مقاله به شکل سخنرانی کوتاه ارائه گردید.

مهندس حقیقی دبیر اجرایی همایش در مصاحبه با روابط عمومی معاونت آموزشی بیان داشتند فرایند اجرایی همایش از پائیز 1397 آغاز گردید و طبق برنامه زمانی همایش و پس از داوری اولیه تعداد 12 مقاله به صورت سخنرانی کوتاه و 16 مقاله به شکل ارائه پوستر پذیرفته شده که در تاریخ 5 اردیبهشت همایش برگزار و سخنرانی ها در حضور هیأت دوران در 2 پانل متفاوت ارائه و بر اساس معیارهای مد نظر مورد داوری قرار گرفت.همچنین مقرر گردید به 3 مقاله برتر و 3 ارائه سخنرانی برتر جوایز ارزنده ای توسط معاونت محترم آموزشی اهدا گردد. ضمناً با همکاری دانشکده پزشکی مقالات برتر همایش در ویژه نامه ای توسط مجله دانشکده پزشکی انتشار خواهد یافت.ایشان در پایان ازهمکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و دانشکده پزشکی در برگزاری همایش قدردانی نمودند.