پذیرش دانشجو در رشته فوریتهای پزشکی مقطع کاردانی

۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد : ۹۵۲ اخـبـار حـوزه مـعـاونـت آمـوزشـی
قابل توجه کارکنان عملیاتی (غیر اداری) مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل ...

بدینوسیله به اطلاع می رساند: دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زابل در نظر دارد بر اساس مجوز شماره 3875/500/د مورخ 96/9/11 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی از بین کارکنان عملیاتی (غیراداری) مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل نسبت به پذیرش واجدان شرایط (از طریق آزمون) برای تکمیل ظرفیت دانشجو در رشته فوریتهای پزشکی مقطع کاردانی اقدام نماید.

جهت اطلاع از شرایط پذیرش و مدارک مورد نیاز، فایل های ذیل را دریافت و مطالعه نمایید.

آگهی و شرایط پذیرش

فرم ثبت نام

کلید واژه ها: پذیرش دانشجو مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل

( ۴ )