فرم درخواست استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان مربوط به تمامی دانشجویان استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون ورودی

۲۴ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۳ کد : ۶۵۱ اخـبـار حـوزه مـعـاونـت آمـوزشـی

اطلاعیه فوری و مهم

دانشجویان محترم استعدادهای درخشان فارغ التحصیل در رشته های مختلف مقطع کارشناسی حائز شرایط آئین نامه های استعداد درخشان و سهمیه های  بدون آزمون و با آزمون ورودی جهت دانلود و تکمیل فرم های  مربوط به استفاده از سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد1396  به لینک های پائین مراجعه کنید.

ضمناً دانشجویان استعداد درخشان بدون آزمون  یک نسخه کپی از گواهی های شرکت در کارگاه های کمیته تحقیقات دانشجویی و مرکز مطالعات و مقالات  چاپ شده پژوهشی و طرح های تحقیقاتی اتمام یافته و مقالات ارائه شده در همایش ها و کنگره ها  را به همراه فرم های مربوط شماره 1و2 و3 تکمیل شده  و سایر مدارک تا پایان وقت اداری 9/05/1396 به آموزش کل یا مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تحویل فرمائید یا به شماره 05432235320 فکس نمائید یا به ایمیل واحد استعداد های درخشان مرکز مطالعات به آدرس  Omi.sargazi@gmail.com ارسال فرمائید.

در صورت عدم ارسال به موقع فرم ها و مستندات مربوط به دانشجویان بدون آزمون کلیه عواقب بر عهده شخص دانشجو خواهد بود و دفتر استعداد درخشان و آموزش کل مسئولیتی در قبال عدم ارسال به موقع مدارک از سوی دانشجو بر عهده نخواهند گرفت.

لینک مرتبط با فرم ها و اطلاعات