قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته

با عرض تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402 مرحله تکمیل ظرفیت ، زمان ، مکان ومدارک لازم جهت ثبت نام  به شرح زیر اعلام می گردد:

زمان ثبت نام اینترنتی(الزامی) : سه شنبه و چهارشنبه مورخ 23 و 1402/08/24

زمان ثبت نام حضوری (الزامی): شنبه1402/08/27ساعت 8الی 12

مکان :  زابل خیابان شهید رجایی -چهارراه بهداشت معاونت آموزشی طبقه سوم اداره کل آموزش

تلفن تماس :32230765-054

مدارک لازم

1- 6 قطعه عکس 4*3

2- اصل شناسنامه به همراه 5سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

3-اصل کارت ملی به همراه 5 سری کپی از کارت ملی

4-ارائه اصل دانشنامه یا گواهی موقت کارشناسی و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد به همراه کپی آن.

5- تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان باشد.

6-اصل و تصویر گواهی پایان یا معافیت از طرح و یا هر مدرکی که نشان دهنده وضعیت  طرح باشد.

7-تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان

8-تکمیل فرمهای ثبت نام

9-حکم استخدام و نامه موافقت با ادامه تحصیل جهت کارمندان از بالاترین مقام مسئول

10-فرم مخصوص تکمیل شده معدل جهت دانشجویان ترم آخر که قبلاً توسط معاونت آموزشی دانشگاه مهر و امضا شده است.

11-تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر براساس آئین نامه " تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر

12-اصل و کپی مدارک نشان دهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران

جهت انتخاب واحد با دانشکده پرستاری و مامایی (05432221271) و دانشکده پزشکی (054322230765) تماس حاصل نمایید.

عدم ثبت نام پذیرفته شدگان در تاریخ های ذکرشده به منزله انصراف می باشد.

آموزش کل دانشگاه