قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۲

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1402

زمان ، مکان ومدارک ثبت نام جهت پذیرفته شدگان نیمسال اول ودوم سال تحصیلی 1403-1402به شرح زیر اعلام می گردد:

تاریخ  ثبت نام اینترنتی(الزامی): از تاریخ 1402/7/16لغایت  1402/7/18

ضروری است کلیه پذیرفته شدگان جهت ثبت نام اینترنتی در تاریخ فوق الذکر با مراجعه به سایت ثبت نام به آدرس  https://sama.zbmu.ac.ir  و وارد نمودن کد ملی و رمز عبور(کد ملی) با تکمیل فرمها و اسکن مدارک خواسته شده نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام نمایند. بدیهی است عدم ثبت نام در تاریخ فوق به منزله انصراف تلقی خواهد شد.

*** تاریخ ثبت نام حضوری: متعاقباً اعلام خواهد شد ( جهت ثبت نام قطعی الزامی می باشد. )

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1-  6 قطعه عکس 4×3 تمام رخ وپشت نویسی شده

2- اصل شناسنامه و 5سری تصویر کلیه صفحات شناسنامه

3- اصل کارت ملی و 5 سری تصویر آن

4- مدرکی که نشان دهنده  وضعیت نظام وظیفه باشد.(جهت آقایان)

• پذیرفته شدگان برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی باید وارد سایت وظیفه عمومی (پنجره واحد خدمات فراجا) به نشانی https: //sakha.epolice.ir  شوند.

• پذیرفته شدگان برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی می توانند از طریق دفاتر پلیس+10 نیز اقدام نمایند.

5- موافقت رسمی وبدون قید وشرط سازمان متبوع با ادامه تحصیل به همراه حکم حقوقی و اصل حکم مرخصی سالانه

6- اصل یا گواهی مدرک کاردانی با ذکر معدل کل (جهت پذیرفته شدگان نیمسال اول تا 1402/6/31 و نیمسال دوم 1402/11/30)

• برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تأئید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی با محتوای فرم شماره 6 را ارائه نمایند.

7- ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن ویا خروج از انجام طرح ویک برگ تصویر آن

8- مجوز ادامه تحصیل یا تأئیدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

9- ارائه فرم انصراف قطعی از تحصیل برای دانشجویان  1401 و قبل از آن

10- تکمیل و ارائه  فرم شماره 1، فرم شماره 2 (کلیه پذیرفته شدگان) فرم شماره 4 (مختص پذیرفته شدگان دوره روزانه) و فرم شماره 5 در سامانه ثبت نام اینترنتی موجود می باشد.

شماره تماس اداره پذیرش وثبت نام : 05432230765

شماره تماس جهت مشمولین نظام وظیفه: 05432235312