برگزاری اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی

برگزاری اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی/ تدوین گزارش ملی آموزش علوم پزشکی

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۵ کد : ۳۸۷ اخـبـار حـوزه مـعـاونـت آمـوزشـی
اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ برگزار شد.

اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ برگزار شد و دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در ارتباط مجازی با معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: این اولین تجربه در برگزاری نشست مجازی در حوزه آموزش علوم پزشکی است و هدف از برگزاری این نشست برقراری ارتباط مشترک با معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بدون منفک شدن همکاران از فضای کاری است.

در این نشست به اقدامات صورت گرفته طی چند سال گذشته در حوزه آموزش علوم پزشکی و تدوین و اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و راهکاری رفع چالش ها موجود و توسعه آموزش علوم پزشکی کشو. مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت استقرار طرح آمایش سرزمینی را نقطه عطفی در حوزه آموزش علوم پزشکی برشمرد و اظهار داشت: اجرایی سازی برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در قالب مناطق آمایش الگویی بود که باعث ایجاد هم افزایی ظرفیت های دانشگاههای علوم پزشکی در راستای توسعه آموزش علوم پزشکی است.

( ۱ )