راهنما استفاده و دسترسی به اینترنت دانشگاه

راهنما استفاده و دسترسی به اینترنت دانشگاه

* راهنمای دسترسی به اینترنت دانشگاه *

* با عرض تبریک و خیرمقدم حضور کلیه پذیرفته شدگان سال جاری *

بدینوسیله اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت آموزشی به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با توجه به نظر شورای تخصصی فناوری اطلاعات، استفاده از اینترنت در سایتهای اینترنت موجود در دانشگاه و خوابگاه ها و مکانهای تحت پوشش اینترنت بی سیم (Wireless) در دانشگاه، جهت فعالیت های آموزشی و پژوهشی می توانند بصورت رایگان از اینترنت استفاده نمایند.

دانشجویان جدیدالورود نیز از طریق نماینده رشته خود، با ارسال اطلاعات ( نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، کد ملی ) به اداره فناوری اطلاعات جهت دریافت نام کاربری اقدام نمایند و از مراجعه حضور خودداری کنند.

اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت آموزشی

( ۶ )

. ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۱
سلام.