اعلام نتایج رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور (طرح راد) در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از سوی وزارت بهداشت

رتبه بندی دانشگاه های کشور

معاونت آموزشی
۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۲ کد : ۳۴۹۵ اخـبـار حـوزه مـعـاونـت آمـوزشـی
رتبه بندی دانشگاه های کشور

اعلام نتایج رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور (طرح راد) در سال تحصیلی 99-98 از سوی وزارت بهداشت

معاون آموزشی دانشگاه بیان کرد که نظارت و ارزیابی نظام های آموزش عالی لازمه بهبود و ارتقای مداوم آموزش و زمینه ساز پویایی و تحرک پایدار نظام اموزشی و ایجاد فضایی رقابتی برای تحول و پیشرفت کشور است.

دکتر تبریزیان گفت در دور سوم رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی، با توجه به معرفی بسته های تحول و نوآوری آموزش، تغییرات عمده ای نسبت به دوره های قبلی ایجاد شده است و 64 دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته اند.

وی اعلام کرد که کلان منطقه هشت آمایشی (شامل دانشگاههای علوم پزشکی کرمان، زاهدان، زابل، رفسنجان، جیرفت، ایرانشهر، بم و سیرجان)در رتبه بندی اموزشی کلان مناطق امایشی آموزش عالی بخش سلامت کشور حائز رتبه دوم گردیده است.

دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز در بین دانشگاههای علوم پزشکی مستقل غیر مرکز استان رتبه نهم را کسب نموده است.

دکتر تبریزیان خاطر نشان شد که دانشگاه علوم پزشکی زابل در نتایج بعد اخلاق رتبه 27 کشوری و دوم کلان منطقه، بعد پاسخگویی رتبه27 کشوری و دوم کلان منطقه، بعد ماموریت گرایی رتبه 22 کشوری و دوم کلان منطقه، حوزه عملکردی رتبه 22 کشوری و دوم کلان منطقه، بسته اموزش پاسخگو و عدالت محور رتبه 18 کشوری و در بسته اجرای اعتبار بخشی موسسات و بیمارستانهای آموزشی نیز رتبه 23 کشوری را کسب نموده است.

( ۲۶ )

نظر شما :